Klasikinis Dal troškinys, pagamintas iš žalių ir raudonų lęšių sodriame padaže su imbieru, kariu, kokosų pienu, plikytais ryžiais ir dideliais špinatų gabalėliais.
Mėgaukitės šiuo veganišku Dal – tikra Indijos virtuvės klasika.
Paruošimas: Atidarykite maišelį, išimkite deguonies absorberį, įpilkite 380 ml verdančio vandens. Kruopščiai užsukite maišelį, palikite 10 min. Išmaišykite ir mėgaukitės.
Alergenai: Gali būti kviečių ir miežių pėdsakų.
Sudėtis: 100 g sauso produkto naudojami 49 g lęšių* (raudonų, žalių), 28 g ryžių*, 26 g moliūgų*, svogūnų*, rapsų aliejaus*, kokoso ekstrakto*, 17 g špinatų*, druskos, obuolių acto. *, imbiero sultys*, karis* (yra garstyčių), česnakai*, morkos*, porai*, žiediniai kopūstai*, petražolės*, brokoliai*, pankoliai*, kopūstai*, salierai*, cukrus*, ciberžolė*, čili*, prieskoniai*.
* = ekologiška
Porcijos dydis: 522 g
Kalorijų porcijoje: 644 kcal.
Brandas: Trail
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.